Väitös sellutekniikan alalta, DI Rudine Antes

2017-10-13 12:00:00 2017-10-13 12:00:00 Europe/Helsinki Väitös sellutekniikan alalta, DI Rudine Antes Väitöskirjan nimi on: Effect of Modified Cooking on Eucalyptus globulus and Eucalyptus nitens http://old.bio2.aalto.fi/fi/midcom-permalink-1e791456ace4260914511e797a14f4001c41f5f1f5f Vuorimiehentie 1, 02150, Espoo

Väitöskirjan nimi on: Effect of Modified Cooking on Eucalyptus globulus and Eucalyptus nitens

13.10.2017 / 12:00
Vuorimiehentie 1, 02150, Espoo, FI

DI Rudine Antes väittelee perjantaina 13.10. 2017 klo 12 Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulussa, biotuotteiden ja biotekniikan laitoksella salissa L1, Vuorimiehentie 1, Espoo. Väitöskirjan nimi on "Effect of Modified Cooking on Eucalyptus globulus and Eucalyptus nitens".

Vastaväittäjä: Professori Jorge Luiz Colodette, Federal University of Viçosa, Brasilia

Valvoja: Professori Herbert Sixta, Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulu, biotuotteiden ja biotekniikan laitos

Väitöstiedote